Agentia de turism Logic Travel

S.C. AGENTIA DE TURISM LOGIC TRAVEL S.R.L.

Agentie: LOGIC TRAVEL
Adresa: Str. Bucuresti, Bloc BM4, Parter, Alexandria
Nr. Reg. Com.:J34 / 887 / 05.07.1993
CUI:4253146
Licenta de turism: 255
Cont Lei:
Cont Euro:
Banca:
Tel. fix/fax: 0347/401.017
Tel. mobil: 0769.698.981;0769.634.511
E-mail: logicintermed2006@yahoo.com / contact@logicintermed.ro
Site: www.logictravel.ro
Logic Travel Agenţia de turism LOGIC TRAVEL , deţinătoare a site-ului www.logictravel.ro, a fost fondata în anul 2009 .

Agentia noastră ştie că turiştii au propriile aşteptări şi standarde. De aceea, va oferim vacante care sa va pună la dispoziţie cele mai bune opţiuni pentru concediu.

De asemenea, ştim că viitorul turismului este în online. La noi, totul este foarte simplu: rezervi online, achiţi şi pleci în vacanţă!

Am înglobat în site sistemele de rezervări ale mai multor parteneri selectaţi cu grijă, pentru a-ţi pune la dispoziţie cea mai complexă platformă pentru toate tipurile de sejur: individual, charter avion, charter autocar, de grup, city-break etc.

Iată câteva motive care te vor convinge să călătoreşti cu noi:
• Îţi oferim un concediu la cel mai bun preţ, pentru că verificăm totul cu atenţie. Tarifele afişate de noi includ toate costurile şi comisioanele asociate pachetelor turistice. Avem destinaţii multiple, încât putem să-ţi prezentăm o ofertă foarte variată, la cel mai bun raport calitate/preţ.
• De asemenea, avem parteneriate alese cu grijă. Suntem siguri de profesionalismul partenerilor noştri înainte de a afişa ofertele pe site. Pentru noi, siguranţă confortului dumneavoastră este foarte importantă, iar pentru fiecare partener ne-am gândit la o serie de standarde pe care trebuie să le atingă.
• Îţi putem personaliza vacanţa aşa cum doreşti, astfel încât oferta noastră să ţi se potrivească pe deplin. Ne îmbunătăţim în permanenţă portofoliul de servicii, pentru a putea veni în întâmpinarea tuturor nevoilor clienţilor noştri.
• Îţi punem la dispoziţie asigurări de călătorie complexe, dedicate nevoilor tale. Pentru city-break-ul tău îţi oferim o mare varietate de zboruri, pe măsura necesităţilor tale.
• Dorim să îţi oferim un produs de încredere şi garanţia unor călătorii sigure şi confortabile. De aceea, îţi punem la dispoziţie cea mai bună şi mai sigură posibilitate de transport terestru şi aerian, iar serviciile de rent-a-car pot fi adaptate bugetului de care dispui.
• Îţi oferim instrumente de plată diverse, ca să poţi alege ceea ce ţi se potriveşte: online cu cardul, cash la sediul agenţiei noastre, transfer bancar şi depunere directă în cont.
LOGIC TRAVEL